Захарова за шпионския скандал: Дано България да не влоши отношенията с Русия

https://mreja.bg/skandali/zaharova-za-shpionskiya-skandal-dano-balgariya-da-ne-vloshi-otnosheniyata-s-rusiya/59143 Mreja.bg
Захарова за шпионския скандал: Дано България да не влоши отношенията с Русия


Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че Москва е запозната с обвиненията към председателя на движение "Русофили" и разчита, че България няма да предприеме стъпки, които да влошат двустранните отношения с Русия. На редовна пресконференция тя коментира шпионския скандал, съобщи Би Ти Ви.

"По въпроса с обвинението на председателя на националното движение "Русофили" в България в шпионаж, ние сме запознати с тези обвинения. Дейността на тази неправителствена организация е съдействала за развитието на двустранното сътрудничество и укрепване на приятелските отношения между нашите страни. Разчитаме, че правителството на България ще се въздържа от стъпки, които да поставят под въпрос нашите двустранни отношения и постигнатото от нас в много области, включително хуманиратната и културната сфера", заяви Мария Захарова.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.