Внук на червен сексманиак цепи БСП в Плевен. Иван Мандински, с прякор “Погребалния агент” подкупвал социалисти да работят за “Левицата”

https://mreja.bg/skandali/vnuk-na-cherven-seksmaniak-cepi-bsp-v-pleven-ivan-mandinski-s-pryakor-pogrebalniya-agent-podkupval-socialisti-da-rabotyat-za-levicata-4/55233 Mreja.bg
Внук на червен сексманиак цепи БСП в Плевен. Иван Мандински, с прякор “Погребалния агент” подкупвал социалисти да работят за “Левицата”

Изключените на последния соцконгрес ренегати са се обзавели с “подводници” в редиците на БСП и тихомълком развращават структурите в полза на конкурентна формация. Едно от мюретата им е никому неизвестният плевенски бесепар Иван Мандински, издадоха информаторите ни от града на Епопеята.

Младият комуняга, който много обичал да говори за вярност и светли идеали спада към най-тясното обкръжение на бившия депутат и настоящ червен барон Васил Антонов, в чиито несметни активи е и местния хотел “Ростов”. Именно там партийният функционер, чийто злокобен външен вид му е спечелил прякора “погребалния агент” държи безплатен офис и често прескачал до ресторанта за да се наяде до пръсване за сметка на благодетеля си.

Въоръжен с името и парите на Васил Антонов, от няколко дни Мандински бил засичан да привиква на спявки верни социалисти от областта, уговаряйки ги да работят тихомълком в полза на “Левицата”, без да напускат партията-майка. В подмолната дейност пръв ортак му бил друг герой от обкръжението на червения барон - зам. областният управител на Плевен Александър Трайков. Освен тапия за състезател по гребане, за него се шушука, че имал тежки психични проблеми и бил на крачка от освидетелстване и жълта книжка.


Двамата придумвали хора от БСП да отклоняват партийни гласове по посока на Румен Петков и Мая Манолова, а също да изнасят вътрешна информация. За благодарност той гарантирал щедър бюджет и кариерни бонуси в бъдещо правителство, където конкурентната формация планирала да бъде патерица. Дребният на вид и по дух апаратчик не се свенял да спряга името на президента Радев във всяко второ изречение, кълнат се притискани от него социалисти.
Мандински беше щракнат на конгреса редом с вече отлюспените другари, но невзрачната му визия го направи неразпознаваем за фоторепортерите. Днес, все още с партийна книжка в ръка, той продължавал кариерата си на ренегат и предател, гневят се стари партийци. На предните парламентарни избори младежът беше заподозрян, че прелива гласове за “Български възход” на ген. Янев, а на вота през ноември играел в полза на Мая Манолова, припомнят паметливи.


Верният служител на Васил Антонов криел тежка фамилна обремененост, допълват партийните му врагове. Баща му страдал от нелечим алкохолизъм и от дете погребалния агент ставал свидетел на грозни изстъпления и семеен тормоз. Единствената гордост бил дядо му, който по времето на Бай Тошо заемал длъжността шеф на градския съвет на БКП в Плевен. Внукът обаче пропускал срамния факт, че прародителят бил позорно изключен заради пристрастеността си към порно касети и списания. Наглед невинното хоби на дъртия комунист взело застрашителни размери и той многократно бил хващан от погнусените си другари с ръка в гащите. Старият перверзник притеснявал с мръсни намеци служителки, продавачки и дори чистачки в града, а доносите за извратения му адет станали причина не само да го изключат от партията, но и често да го викат на отчет при кварталния отговорник, редят плевенските зевзеци.

Източник: crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.