ВМРО: Кандидат-кметът на Свищов Генчо Генчев няма нашата подкрепа

https://mreja.bg/skandali/vmro-kandidat-kmetat-na-svishtov-gencho-genchev-nyama-nashata-podkrepa/59804 Mreja.bg
ВМРО: Кандидат-кметът на Свищов Генчо Генчев няма нашата подкрепа


Кандидат-кметът на Свищов Генчо Генчев не е подкрепен от ВМРО, както се твърди в журналистически матириал на бТВ, съобщиха от пресцентъра на Националния предизборен щаб на ВМРО.

Според репортажа на Деси Ризова в Свищов кандидатурата на сегашния градоначалник обединява зад себе си ГЕРБ, БСП, ДПС и ВМРО.

Като опровержение на това от ВМРО са изпратили следното опровержение:

"До

редакция Новини на

24 часа

ПИСМО

от Юлиан Ангелов, председател на Националния предизборен щаб на ВМРО – Българско национално движение за местни избори – 2019

Уважаема редакция,

Обръщам Ви внимание за невярна информация, публикувана от Вас, в която се засяга името на ВМРО. Става дума за публикацията, че кандидат-кмет на Свищов е подкрепен от ВМРО. Тази информация не отговаря на истината.

ПП „ВМРО – Българско национално движение“ не е регистрирана за участие в местните избори от Общинската избирателна комисия в Свищов, което лесно може да се провери от справка в интернет страницата на комисия - https://oik2118.cik.bg/mi2019/home.

Няма решение на националното ръководство на ВМРО за подкрепа на която и да било кандидатура за кмет на община Свищов.

С оглед на това Ви призовавам в най-бърз порядък да премахнете информацията, че ВМРО подкрепя кандидата за кмет на Свищов Генчо Генчев, тъй като тя не отговаря на истината, а дори би могла да се използва за уронване на доброто име на ПП „ВМРО – Българско национално движение“.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.