Вижте в какво гнусно нещо са замесени полицай и свещеник

https://mreja.bg/skandali/vizhte-v-kakvo-gnusno-neshto-sa-zameseni-policay-i-sveshtenik/55809 Mreja.bg
Вижте в какво гнусно нещо са замесени полицай и свещеник

Православен свещеник от Атина е замесен в случай с проституиращо 12 годишно момиче. В същият случай изплува и името на 26-годишен полицай от Главната дирекция на полицията в Атика.

По непотвърдена информация свещеникът е направил опит да се самоубие и открит в безсъзнание. Той е откаран в болница днес.

Министърът на гражданската защита Такис Теодорикакос е разпоредил пълно вътрешно разследване за съпричастността на 26-гошния служител на реда, както и за установяване на други замесени.

Случаят с 12 годишното момиче, жертва на педофилска мрежа шокира гърците, а освен това е възможно и той да е само „върхът на айсберга“. Предполага се, че може да бъде разкрита цяла мрежа за детска педофилия и проституция.

Случаят предизвика огромен скандал, който се пренесе и в политиката, тъй като един от участниците – 53 годишен мъж, предполагаемо изнасилил момиченцето е член на управляващата там партия.

Скандалът стигна до неизмерими размери, след като бе споделено за списък с 213 потенциални педофили. Действащ депутат призова да бъде публикуван незабавно, иначе всяко забавяне се равнява на прикриване на тежко престъпление.

Шокиращо за гърците, като вярваща нация е и участието на духовно лице в педофилската мрежа.

Източник: blitz.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.