Валери Симеонов: Протестите срещу Гешев могат да прераснат в метеж

https://mreja.bg/skandali/valeri-simeonov-protestite-sreshtu-geshev-mogat-da-prerasnat-v-metezh/58981 Mreja.bg
Валери Симеонов: Протестите срещу Гешев могат да прераснат в метеж


В историята има много случаи, в които от протести, са се реализирали метежи. Това каза пред журналисти лидерът на НФСБ Валери Симеонов във връзка с информацията, че протестите срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор, може да прерасне в бунт срещу правителството, предава "Фокус".

По думите му това няма да е за първи път. "В обществено-политическия живот е прието всякакви средства да бъдат използвани и прилагани за добиране до властта. За съжаление демокрацията често остава на заден план - с други думи реалните избори. Самите вие всички сте свидетели, че в продължение на две години се извършват всякакъв вид опити да се игнорират резултатите от изборите и да бъдат заменяни с друг способ да се постигне смяна на властта", допълни още Симеонов. На въпрос къде НФСБ би играла с ВМРО, той посочи, че не би употребил думата игра за политиката.

"Нито сме футболисти, нито сме актьори. Ние сме в един непрекъснат диалог с колегите от ВМРО по отношение на издигане на съвместни кандидатури в различните общини", допълни Симеонов.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.