Тирове образуват тапи на ГКПП "Капитан Андреево" и ГКПП "Лесово"

https://mreja.bg/skandali/tirove-obrazuvat-tapi-na-gkpp-kapitan-andreevo-i-gkpp-lesovo/59601 Mreja.bg
Тирове образуват тапи на ГКПП "Капитан Андреево" и ГКПП "Лесово"


Трафикът на ГКПП "Капитан Андреево" и ГКПП "Лесово" на границата с Република Турция е изключително интензивен на изход за товарни автомобили. Във връзка с ремонтни дейности на съпределните гранични пунктове се извършва бавна обработка на преминаващите от страна на турските гранични власти. Това съобщиха от ГД „Гранична полиция“.

Във връзка с извършване на ремонтно-строителни за времето до 14 октомври 2019 г. преминаването през ГКПП "Златарево" ще бъде затруднено.

От съображение за безопасност поради ниското ниво на река Дунав платформата, обслужваща фериботната връзка Оряхово – Бекет работи само през светлата част на денонощието – от 08.00 ч. до 22.00 ч.

Преминаването през всички контролно-пропускателни пунктове на границите с Гърция, Румъния, Сърбия и Северна Македония трафикът се осъществява нормално.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.