Спас Гърневски към Манолова: Ако станете кмет на София, ще приложите ли модела на Братя Галеви на столичани?

https://mreja.bg/skandali/spas-garnevski-kam-manolova-ako-stanete-kmet-na-sofiya-shte-prilozhite-li-modela-na-bratya-galevi-na-stolichani/58588 Mreja.bg
Спас Гърневски към Манолова: Ако станете кмет на София, ще приложите ли модела на Братя Галеви на столичани?


Ако случайно станете кмет на София, г-жо Манолова, ще приложите ли модела на Братя Галеви на столичани? Това попита в декларация от името на ПГ на ГЕРБ народният представител Спас Гърневски. Поводът за декларацията е кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, предава БТА.

"Кой бе персоналният депутат на Братя Галеви и кой пропагандираше налагането на бандитския модел на печално известните бизнесмени, като казваше, че той трябва да бъде приложен в много от населените места в страната?", попита Гърневски.

Гърневски заключи, че колегите му от опозицията явно не са си взели поука от последните европейски избори. "След провала на дамския тандем Нинова - Йончева, очевидно в боя е призована да влезе третата в партията им най-изкусна манипулаторка на обществено мнение", каза Гърневски и нарече Мая Манолова - "Г-жа Афера Костинбродска".

"Да бъде издигнат кандидат кмет - уж защитник на слабите и онеправданите, от партия като БСП, която винаги е потъпквала с демагогия, терор и грабежи съдбите на обикновените българи, е върхът на политическия цинизъм. Може би омбудсманът се завръща просто в истинското си амплоа", посочи депутатът.

Гърневски припомни парламентарната дейност на Мая Манолова. Той попита при приемането на текстовете на новия Граждански процесуален кодекс, кой е прокарал текстовете в пленарна зала, свързани с изпълнителното производство срещу длъжниците изцяло в полза на кредитори и банки, кой е внесъл поправките в Закона за търговския регистър, с които три години, се е отлагало влизането му в сила, както и кой е подал сигнал в деня за размисъл през 2013 г. по време на парламентарните избори и каква част от тази информация се е оказала вярна след това.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.