Смразяващата лична тайна на Владимир Путин видя бял свят

https://mreja.bg/skandali/smrazyavashtata-lichna-tayna-na-vladimir-putin-vidya-byal-svyat/55835 Mreja.bg
Смразяващата лична тайна на Владимир Путин видя бял свят

Оказва се, че руският президент крие страшна лична тайна.


Биологичните родители на Владимир Путин, са лека жена и безработен пияница от гр. Очер в Пермска област. Няколко години по-късно той бива осиновен от далечен родственик, който е потомствен служител в КГБ в Ленинград.


Истинската му майка не е Мария Ивановна Путина (Шеломова), родена през 1911 г., а 15 години по-младата Вера Николаевна Путина. В официалната му биография е посочено, че родителите му са издъхнали години, преди да стане президент. Когато той се ражда, те са прехвърлили 40-годишна възраст. Предишните им синове Алберт и Виктор се появяват доста по-рано – през 30-те години, но умират на съвсем невръстна възраст.


Неслучайно първите 12 години от живота на руския президент са забулени в мълчание. По думите на биологичната му майка Вера, която прекарва голяма част от живота си в с. Метехи на около 18 км. източно от Гори, Грузия, негов баща е Платон Привалов, който има връзка с нея, докато е женен за друга жена.


Когато Вера Путина забременява, тя не знае, че любимият й Платон Привалов е женен с деца. Той не желае развод, раздялата е неизбежна, а за аборт е късно. Като извънбрачно дете Владимир носи фамилията на майка си, получава и нейното гражданство - грузинско.


По-късно Вера Путина се омъжва за грузинския военен Георги Осепахвили, но той не иска вече почти 8-годишния й син Вова.

Поради тази причина през декември 1960 г., той бива изпратен на баба му и дядо му по майчина линия. Те му намират приемно семейство, което го отглежда. Осиновителите техни далечни роднини.


Биологичната майка на Путин, както и началната му учителка са заплашени да мълчат. Вера Путина напразно предлага да направи ДНК анализ, а двама разследващи журналисти от руски и италиански произход, заели се с разясняване на ситуацията, намират смъртта си при мистериозни обстоятелства.


През 1960 г., той бива записан в трети, вместо в първи клас в Ленинград. От страх, че няма да може да се справи, тъй като дотогава е учил в селско училище, годината му на раждане е променена на 1952 г.


Косвени доказателства потвърждават не само трудното му детство, а и произхода му. Така например, когато се записва в Института на КГБ, където употребата на истински имена е абсолютно забранена, той използва псевдонима Платов – името на собствения му баща.


Факт е, че убийствените репресии срещу неудобните хора се превръщат в обичайно явление след идването на Путин на власт. Вероятно си спомняте за убийствата на опонентите му Анна Политковская и Александър Литвиненко.

Ненапразно казват, че всеки народ си заслужава управниците.

Източник: Уикенд


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.