Скандал! Орди дерибеи разбиха централата на ДПС! Рамадан се стяга за нов председател, убиецът Тимур Халилов и мъжката гей секретарка Валентин Тончев първи писти на разгрома

Най-разбогателите, оядени и крадливи отцепници от партията държаха журналистите на 40-градусова жега за да си направят театър

https://mreja.bg/skandali/skandal-ordi-deribei-razbiha-centralata-na-dps-ramadan-se-styaga-za-nov-predsedatel-ubiecat-timur-halilov-i-mazhkata-gey-sekretarka-valentin-tonchev-parvi-pisti-na-razgroma-5/138543 Mreja.bg
Скандал! Орди дерибеи разбиха централата на ДПС! Рамадан се стяга за нов председател, убиецът Тимур Халилов и мъжката гей секретарка Валентин Тончев първи писти на разгрома

Най-разбогателите, оядени и крадливи отцепници от партията държаха журналистите на 40-градусова жега за да си направят театър

Орди дерибеи, всеки с часовници, гривни, цайси и колани за минимум 50 бона (че и отгоре), се погавриха с медии и симпатизанти в адската жега, разигравайки цирк с “превземането” на централата на ДПС, където тече планов ремонт. В разрез с правовия ред и законността, те щурмуваха като башибозук партийния офис на столичния бул. “Ал. Стамболийски” 45А и варварски разбиха вратата, видяха ексклузивно за “Свободно слово” журналистът Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков.

 

Начело на погрома беше изключения по искане на цялото ДПС-Пловдив Рамадан Аталай, който по-рано днес се похвалил, че скоро ще е новият председател на партията. Без да подозира каква змия отглежда в пазвата си, до него като чучело стоеше и настоящият съпредседател Джевдет Чакъров, за който освен енергиен олигарх, депесарите твърдят и че е милиардер в евро.

Деен участник в менте-акцията беше и двойният убиец Тимур Халилов, който вместо да гние в затвора за това, че подпали жива в катастрофа невинна жена и премаза още един човек на пътя, се беше изтупал в ултра скъпо сако. Компания му правеше мъжката гей-секретарка на Илхан Кючук - Валентин Тончев, заложил на луксозни, тесни панталони. Той не пропускаше да се отърка о де що види млад активист, най-вероятно мечтаейки си за лична среща с райбер в превзетата централа.

 

Прочее баш дерибеите наистина се усамотиха в разбития партийния офис, забранявайки на журналисти и симпатизанти да припарят вътре. На настойчивите въпроси от медиите защо са ги разиграли на 40-градусовата жега, принуждавайки ги да висят с часове на тротоара, ако няма да бъдат допуснати да заснемат вътрешността на сградата, Рамадан и бандата му не дадоха отговор. Най-вероятно защото камерите щяха да документират, че вътре наистина тече доста закъснял ремонт, за който работещите там настояват от години, но до сега никой не ги чуваше.

 

По-екзотичната версия, която плъзна сред присъстващите на погрома гласи, че целта на партийните дерибеи е да изнесат и унищожат купища документи, доказващи кражби на европейски и бюджетни средства за стотици милиони евро през всичките години от началото на прехода. Не случайно на първа линия в измисления протест беше бившата шефка на фонд “Земеделие” Ализан Яхова, за чиито гешефти на гърба на отрудените земеделци още се носят легенди.

 

Най-разочаровани от цялата парлама бяха малцината обикновени хорица, насилени от босовете си да пропътуват стотици километри за масовка на срамната постановка, организирана насред природните бедствия и пожарите, обхванали половин България.

 

Какво още се случи на столичния бул. “Ал. Стамболийски” 45А, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.