Сериозна травма на “син” нападател постави в шах медицински светила

https://mreja.bg/skandali/seriozna-travma-na-sin-napadatel-postavi-v-shah-medicinski-svetila/59564 Mreja.bg
Сериозна травма на “син” нападател постави в шах медицински светила


Травмата на голмайстора на “Левски” за миналия сезон Станислав Костов е сериозна и поставя в шах няколко медицински светила, които не могат да конкретизират какъв точно е проблемът.

Това стана ясно от изказване на старши треньора на “сините” Петър Хубчев след победата с 2:0 над “Славия” на стадиона в “Овча купел”. Португалецът Филипе Нашименто и младежкият национал Станислав Костов вкараха головете.

“Втори немски специалист не е сигурен и се колебае при поставянето на диагнозата на Станислав. Това означава, че проблемът е сериозен, много сериозен. Предполагам на него най-много му тежи. Трима или четирима много сериозни имена в медицината не са сигурни, значи наистина трябва да видим какво ще правим в следващите няколко дни”, заяви Хубчев.

Костов бе в Германия, където премина обстойни прегледи, но и след тях не стана ясно дали е необходима операция.

“Сините” фенове изпълниха заканата си да отмъстят за високата цена на билета за гостуването на “Славия”. Те трябваше да плащат по 20 лв. за пропуск.

Затова ултраси решиха да трошат седалки в сектора за гости. Общата бройка надхвърля 800. Президентът на “Славия” Венцеслав Стефанов очаква от ръководството на “Левски” да възстановят щетите.

Той обясни, че заради враждата между две “сини” фенски фракции е бил принуден да ангажира повече полицаи, което е оскъпило провеждането на мача.

Вандалщината на стадиона се случи пред погледа на няколко скаути на чуждестранни клубове, които наблюдаваха играчи от “Левски”.

Една от целите им бе намиращият се в страхотна форма Станислав Иванов.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.