С програма от 100 страници Дани Каназирева иска вота на пловдивчани

https://mreja.bg/skandali/s-programa-ot-100-stranici-dani-kanazireva-iska-vota-na-plovdivchani/57364 Mreja.bg
С програма от 100 страници Дани Каназирева иска вота на пловдивчани


От Пловдив може да тръгне различен модел на управление и градът да бъде на хората. Това каза Дани Каназирева от "Съюз за Пловдив", която обяви кандидатурата си за кмет с програма от 100 страници.

Съзвездие от експерти - архитекти, педагози, икономисти и специалисти от различни области се събраха в Драматичния театър да подкрепят юристката. Актрисата Ивана Папазова даде най-напред думата на ландшафтния архитект Станимир Шаламанов. "В момента няма планиране на зелената система. В града дори няма отдел, който да ръководи този ресор. Едно поколение сади дървета, а следващото им се радва", отбеляза специалстът, участвал в изготвянето на Общия устройствен план на града.

Бившият координатор на ГЕРБ и ексшеф на полицията ген. Йордан Кюмюрджиев заяви, че проектът на Дани Каназирева набира сила и има сериозно бъдеще. "Тя дръзна да създаде един изключително пловдивски проект, в който се включиха мислещи хора, които обичат града си", каза той.

"Каназирева познава детайлно всички проблеми на Пловдив, притежава модерни идеи, необходими за управлението на един град", отбеляза директорката на ЕГ "Иван Вазов" Вихра Ерамян. А специалистът по опазване на културно-историческото наследство арх. Димитър Джугаланов увери, че е в екипа на Каназирева, "за да превърнем Пловдив в един по-хубав град".

Претендентката за кметския пост заяви, че от Пловдив може да тръгне различен модел на управление. Тя е категорична, че кметът трябва да бъде на хората. "Най-упоритият мит е колко било важно да изберем градоначалник, който да е от управляващата партия. Досега имахме такъв. Да не би Пловдив да е с подновена канализация и завършен воден цикъл. Да не би да получаваме качествени ремонти. Важно е кметът да бъде подготвен и да работи с целия експертен потенциал", категорична е Каназирева.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.