Проф. Асен Балтов днес ще работи като лекаря, на когото вярваме, а вечерта ще почерпи като бащата за пример

https://mreja.bg/skandali/prof-asen-baltov-dnes-shte-raboti-kato-lekarya-na-kogoto-vyarvame-a-vecherta-shte-pocherpi-kato-bashtata-za-primer/59433 Mreja.bg
Проф. Асен Балтов днес ще работи като лекаря, на когото вярваме, а вечерта ще почерпи като бащата за пример


Една операция на рамо, няколко консултации и десетки срещи ще запълнят между 6,30 и 18 часа деня, в който директорът на “Пирогов” ортопед-травматологът проф. Асен Балтов влиза в поредната година на най-силното мъжко десетилетие. В ход ще го ангажират с казуси около ремонтите на клиниките по изгаряния и по неврохирургия. Чак вечерта ще събере децата си да почерпи за празника.

Като един от редовните членове на лигата “Лекарите, на които вярваме” ще получи стотици поздравления от пациенти, колеги и приятели.

Ние му желаем здраве и нови поводи за гордост в мисията му “да допринесе “Пирогов” да се развива така, както болницата заслужава”!

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.