Принц Хари пристигна в Малави, тийнейджърки му подариха книга за Меган и Арчи (Снимки)

https://mreja.bg/skandali/princ-hari-pristigna-v-malavi-tiyneydzharki-mu-podariha-kniga-za-megan-i-archi-snimki/59841 Mreja.bg
Принц Хари пристигна в Малави, тийнейджърки му подариха книга за Меган и Арчи (Снимки)


Принц Хари пристигна в столицата на Малави Лилонгве, където посети колеж, преди да се срещне с президента на страната Питър Мутарика, предаде ДПА.

Херцогът на Съсекс посети колежа Наликуле, където съпругата му Меган Маркъл се присъедини към разговора по Скайп от РЮА. Младите момичета в колежа получават стипендии от британски дарители, за да приключат 12-годишното си обучение, предаде БТА.

Проектът е подкрепян от Кралския тръст на Общността на нациите, на който херцогът на Съсекс е президент, а херцогинята на Съсекс - вицепрезидент.

Млади момичета поставиха подписите си в специална книга за Меган. "Книгата е базирана върху историите ни. Моля, предайте я на съпругата си с цялата ни любов. Надяваме се, че книгата ще се хареса и на Арчи", заяви едно от момичетата, докато я поднасяше на принц Хари.

От УНИЦЕФ в Малави оповестиха, че децата, които нямат възможност да се обучават в средни училища, може да станат жертви на насилие, експлоатация на детски труд или да сключат преждевременни бракове в тази бедна бивша британска колония.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.