Представители на Международния републикански институт посетиха Евро-Атлантическия център за сигурност

https://mreja.bg/skandali/predstaviteli-na-mezhdunarodniya-republikanski-institut-posetiha-evro-atlanticheskiya-centar-za-sigurnost/59781 Mreja.bg
Представители на Международния републикански институт посетиха Евро-Атлантическия център за сигурност


На посещение днес в офиса на Евро-атлантическия център за сигурност бяха Скот Мастик, заместник-председател за програми на Международния републикански институт, Пол Маккарти, регионален директор за Европа и Оуен Поун, резидентен директор на програмата в Северна Македония, съобщиха от Евро-Атлантическия център.

Представителите на института се срещнаха с председателя на Управителния съвет на центъра Цветан Цветанов и изпълнителния директор София Петкова. Цветанов представи основните параметри на предстоящите инициативи и проекти на Евро-атлантическия център за сигурност, като акцентира върху търсените резултати на национално и регионално ниво.

Той подчерта и важността от присъствието на организации като Международния републикански институт в България и региона на Западните Балкани.

“Партньорството с организации като Вашата може да генерира важна добавена стойност в работата на мозъчните тръстове по редица теми, свързани със сигурността, както в страната ни, така и в региона,” заяви Цветанов.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.