Полицаи задържаха пиян зад волана и без книжка в Добрич

https://mreja.bg/skandali/policai-zadarzhaha-piyan-zad-volana-i-bez-knizhka-v-dobrich/59855 Mreja.bg
Полицаи задържаха пиян зад волана и без книжка в Добрич


Полицаи задържаха в Добрич шофьор в нетрезво състояние зад волана на автомобил, въпреки че шофьорската му книжка е била отнета за друго провинение – съобщават от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На 29 септември в 19 ч. в квартал „Дружба” от служители на Първо Районно управление-Добрич, е спрян за проверка лек автомобил "Фолксваген" с добричка регистрация, управляван от 45-годишен мъж от Добрич. Водачът е изпробван на място от служителя на КАТ с техническо средство за употреба на алкохол, като цифровата индикация отчита 2,83 промила алкохол в кръвта, чрез издишания въздух. Водачът не представя свидетелство за управление на автомобила и контролен талон към него.

След справка в информационните масиви на МВР е установено, че лицето управлява моторно превозно средство в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка с временно отнета шофьорска книжка. Мъжът е задържан за 24 часа.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.