Открит е обновеният градски стадион „Загорец“ в Нова Загора

https://mreja.bg/skandali/otkrit-e-obnoveniyat-gradski-stadion-zagorec-v-nova-zagora/59599 Mreja.bg
Открит е обновеният градски стадион „Загорец“ в Нова Загора


Кметът на община Нова Загора Николай Грозев официално откри обновената централна трибуна на градския стадион „Загорец“.

Реконструкцията му включва изграждането на нова покрита трибуна, съблекални, треньорски помещения, лекарски кабинет и административна част.

„Обновяването на стадиона е част от целенасочената политика, която водим през цялото ни управление за подкрепа на масовия спорт, за създаване на благоприятна среда за развитие и изграждане на елитни спортисти. Време беше да зарадваме феновете на футбола и целия ни отбор, който заслужава адмирации за това, че през последните години държи първенството във В група. Представянето му показва, че е достоен съперник, включително и на отбори от „А“ и „Б“ футболни групи. Поетапно през следващите четири години планираме обновяването и на другите трибуни, с което новозагорските запалянковци ще могат да наблюдават любимия си отбор в много по-добри условия. Базата ще стане привлекателна за тренировъчни лагери и на други отбори от страната“, каза кметът Николай Грозев, преди да пререже лентата.

На официалното откриване присъстваха ветерани на ФК „Загорец“, които имаха възможност първи да разгледат съоръжението и да пожелаят успех на младите си колеги във футболната среща, започнала минути по-късно.

Мачът между ФК“Загорец“ и ФК“Несебър“ беше наблюдаван от новите трибуни от стотици новозагорски фенове, които получиха шалчета на любимия си отбор - подарък от кмета на Нова Загора по случай събитието. За да подкрепят отбора, сред публиката бяха Николай Грозев, народният представител Галя Захариева и цялото общинско ръководство.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.