Наркобосът Ради Ланчето развъртя бардак в къщата на Катя Роуз

Менте баровката скъса джоба, обърна палата си в депо за дрога, оръжия и к*рви

https://mreja.bg/skandali/narkobosat-radi-lancheto-razvartya-bardak-v-kashtata-na-katya-rouz-2/110417 Mreja.bg
Наркобосът Ради Ланчето развъртя бардак в къщата на Катя Роуз

Менте баровката скъса джоба, обърна палата си в депо за дрога, оръжия и к*рви

Ново средище на греха изникна в полите на Витоша, свидетелстват униформени пред наш репортер. Пет звездната резиденция на застаряващата “красавица” Катя Роуз от няколко седмици е станала свърталище на дилъри, наркомани, сводници и актуалните покрай войната в Украйна прекупвачи на крадени патлаци. В допълнение част от стаите на просторния палат са обърнати на долнопробен бардак и оборудвани с вериги, кожени каиши, палки и всевъзможни уреди за сексуално насилие и перверзии. Целият Содом и Гомор е под вещото ръководство на небезизвестния крими герой Ради Ланчето, който е актуалният господар на дома. Откакто е влязъл във владение, гангстерът всяка нощ изправя на нокти обитателите на съседни вили. Крясъци, рев на мотори и висока музика били бял кахър в сравнение с наркотичните оргии и сбивания, организирани от аверите на Ланчето. Да не говорим за съмнителните типове, които вече станали традиционна част от пейзажа на района. Покрай тях пък местността често била наобикаляна от патрулки с пуснати сирени, а често и от камионетки на БОП-а и жандармерията. Не по-малки тревоги съседите имали с тумбите пачаври в прокурорска възраст, стоварвани от бус със затъмнени стъкла. Те изобщо не чакали да се стъмни, а джиткали дибидюс из цялата къща на вдигнати завеси, за ужас на родителите с малки деца наоколо. Клиентите им влизали през специален вход, задръствайки и без друго тесните калдъръмени улички на иначе луксозната локация. Въпреки, че комшии на вип бардака са все хора от сой, те не смогвали да излязат на глава с развилнелия се бандит, а гардовете им редовно бивали ступвани за назидание, което допълнително нажежавало обстановката.

 

Клюкари редят, че мадам Роуз от близо година била доста назад с парите, а бутиците й всеки момент щели да тракнат ключа. Нуждата от свеж кеш за ежемесечни пластични операции, филъри, екстеншъни, а също така и за издръжка на син-безделник в комплект с повехнала снаха-бивша миска, принудили Катя да обяви имота под наем и то на баснословна сума. А такава на днешните гладни години можел да си позволи само престъпник от висок калибър, какъвто е Ради. За него се говори, че бутал тлъсти пачки на ченгета и прокурори за да си вее байрака безнаказано. Любезната му хазяйка също нехаела и дори била засичана да му гостува посред нощ в комплект с тунингованата Тамара Георгиева, за която синчето й е женено. Какво могат да търсят две дърти разпоретини в дома на виден дилър на дрога, перверзник и наркоман, можем да предположим. Друг е въпросът, че самата Роуз има слава на вип маман и нищо чудно точно тя и снаха й да имат пръст в мръсния бизнес с леки жени, процъфтяващ в богаташкия квартал.

Източник: crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.