Нападнатата за 150 лева в детска градина готвачка: Опря ми ножчето на гърлото

https://mreja.bg/skandali/napadnatata-za-150-leva-v-detska-gradina-gotvachka-oprya-mi-nozhcheto-na-garloto/59430 Mreja.bg
Нападнатата за 150 лева в детска градина готвачка: Опря ми ножчето на гърлото


Двама мъже нахлуха в детска градина и обраха готвачката там. Инцидентът е станал в петричкото село Кърналово. Жената не успяла да види лицата на крадците, защото били вдигнали яките на връхните си дрехи. Нападателите откраднали 150 лева от чантата й.

"Идвам на работа, за да чакам доставчика по-рано. Бях спокойна и си работех и се обърнах и видях непознат мъж с яка на суичъра вдигната над устата и ми търси пари. Опря ми ножчето на гърлото. Имаше още един, той бръкна в чантата, намери ми портфейла, блъсна ме и изчезнаха. Бях доста паникьосана, не знаех какво да направя. Когато дойде полицията, нямаше следи от тях. Може да са ме проследили, всякакви предположения имаме, но не знаем какви са. Като видя моята подкрепа в детската градина се чувствам супер", разказа за БНТ потърпевшата г-жа Голчева.

Директорката на детската градина съобщи, че до края на годината ще бъде поставено видеонаблюдение. През годините е имало и други кражби.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.