ЛУДИТЕ СЪСЕДИ! Полицията НЕ се намесва и няма кой да защити хората от изтрещелите въоръжени

https://mreja.bg/skandali/ludite-sasedi-policiyata-ne-se-namesva-i-nyama-koy-da-zashtiti-horata-ot-iztreshtelite-vaorazheni/55255 Mreja.bg
ЛУДИТЕ СЪСЕДИ! Полицията НЕ се намесва и няма кой да защити хората от изтрещелите въоръжени

Обикновено репликите на съседи, станали волно или неволно свидетели на престъпление от хитреци и бандити са: „Беше много добро момче, много възпитано. Винаги поздравяваше…“


Десетки хора с психически и криминални проблеми успяват да заблудят познатите си, че са с човешки разум, прикрити именно зад любезните поздравления „Добро утро“ и „Добър ден“.

Дали обаче това наистина е така и защо българите заравят глава като щраус в пясъка, когато виждат, че нещо тлее и чака малка искра, за да се разгори с пълна сила?!


Казват, че от страх за отмъщение, от недоверие в полицията, от това какво ще кажат съседите, колко време ще ги „разнасят“ в квартала или селото. Колкото и позитивно да е мисленето на някого, то се стопява през засилената агресия от хора, които изземват ролята на Господ и раздават кърваво правосъдие, знаейки, че у нас законът е като врата в полето.


Лудите съседи вече са навсякъде. Почти няма кооперация, в която да няма поне едно „хахо“, тормозещо останалите. Без значение с какви проявления е, психясването у нас вече е масово…

Безвъзвратно отлетяха времената, в които почуквахме на съседската врата за чаша захар, 1-2 яйца или нещо друго. И никога няма да се върнат.


Днес всеки се мисли за по-важен от другия, тупа се по гърдите колко е успял, макар и да не е. обижда, оскърбява и унижава, без да се замисля. Лъжата е с всекидневна употреба, дори и оръжието.


Страната бе потресена от трагичната история на психолога Иван Владимиров – Нав, където се оказа, че бивш служител на реда дерибейства с години, без да носи последствия за действията си, пък дори и да убие съсед, защото напръскал очите му с лютив спрей.

Ексченгето Румен Тонев бил в дългогодишна война с Нав. Въпреки подаваните от психолога жалби до полицията, от тях нямало никакъв резултат.


Майката на Нав – Слава Иванова е категорична, че бившият полицай е планирал убийството му и дори е правил опит за заличаване на следите. 52-годишният извършител се опитал да завлачи тялото на психолога към мазето, но бил забелязан от съседи. Тонев обяснил пред съсед, че Нав опитал да го набие.

Източник: Уикенд

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.