Кобрата скъса плакат на Тайсън Фюри

https://mreja.bg/skandali/kobrata-skasa-plakat-na-taysan-fyuri/59347 Mreja.bg
Кобрата скъса плакат на Тайсън Фюри


Кубрат Пулев не е впечатлен от представянето на Тайсън Фюри при победата над шведа Ото Валин. Официалният претендент за шампионския пояс на Международната боксова федерация (IBF) смята, че Циганският крал не е показал нищо интересно в мача в Лас Вегас миналата събота - това се разбра от интервю, което Кобрата даде за американска медия от залата на "Топ Ранк". Той засипа с тежки обиди британеца, допълни бТВ.

При вида на нов плакат на Тайсън Фюри Пулев не се сдържа и го изтръгна от стената. Освен това българинът отбеляза, че британецът прилича на клоун.

"Това не беше хубав бокс. Много хубава снимка. Виждам го като клоун. Не е честно спрямо тази зала. Толкова много топ боксьори са бли тук, като Майк Тайсън. Той не е за тук", каза Пулев, след което свали постера и го захвърли на земята.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.