Изправят пред съда убиеца на Коста Миджурина, стрелял и по красивата Симона

https://mreja.bg/skandali/izpravyat-pred-sada-ubieca-na-kosta-midzhurina-strelyal-i-po-krasivata-simona/59321 Mreja.bg
Изправят пред съда убиеца на Коста Миджурина, стрелял и по красивата Симона


За 17 септември в Бургаския окръжен съд е насрочено разпоредителното заседание за убийството на хазартния бос Коста Николов- Миджурина и стрелбата по красивата Симона Тодорова от Дупница. Подсъдим е бившият приятел на 22-годишното момиче Михаил Станчев.

Очаква се 37-годишният  Станчев да поиска съкратен съдебен процес, като изцяло признае вината си.

Миджурина бе застрелян в Слънчев бряг на 2 юни, м.г., пред хотел "Сън Вилидж". След като ликвидирал хазартния бос Михаил прострелял Симона в областта на лявото слепоочие.  Момичето бе спасено от бургаски медици, които сътвориха истинско чудо, за да я върнат към живота. 

Дива ревност е мотивът за нападението, което за малко не приключи с двойно убийство. След стрелбата Михаил опитал да напусне страната, но бе задържан на ГКПП Лесово часове след убийството. Според източници на "24 часа" подсъдимият изпитвал огромно съжаление за стореното и бил готов да си понесе последствията. 

Година и три месеца след показното убийство младата Симона се възстановява учудващо бързо въпреки тежките мозъчни поражения, нанесени ѝ от проектила, влязъл през лявото ѝ слепоочие и преминал на 4 см от средната линия в задната теменна област. Момичето продължава с рехабилитацията, а състоянието ѝ се следи от италиански неврохирурзи. Редовно по телефона със семейството се чува и бургаският неврохирург д-р Николай Недев, извършил животоспасяващата операция в нощта на стрелбата.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.