Изненада: Униформени опитаха да отведат Корнелия Нинова

https://mreja.bg/skandali/iznenada-uniformeni-opitaha-da-otvedat-korneliya-ninova/55757 Mreja.bg
Изненада: Униформени опитаха да отведат Корнелия Нинова

Разгаря се голям политически скандал, след като униформени от Съдебна охрана са потърсили в дома й лидера на БСП Корнелия Нинова. Това се е случило рано, около 7:30 ч сутрина, когато тя вече е била тръгнала към Народното събрание.


За случилото се информира самата тя, че е потърсена от 2-ма униформени в дома й.


Тя сподели, че не се крие и е публична личност, която всеки ден е в парламента.


„Да дойдат тук и да ме отведат“, заяви тя.


Униформените служители са я търсили във връзка с подадена жалба от бившия й съпартиец Кирил Добрев, който сигнализирал прокуратурата. От там са започнали разследване и са изпратили Съдебна охрана да връчи призовката.


Нинова допълни, че и други членове на БСП са получили призовки по същото разследване и следва да се явят пред прокурор за разпит. Тя допълни, че от държавното обвинение са опитали да я принудят, като председател на партия да връчи призовки на членове, но тя категорично го отказва.


Тя и Кирил Добрев си разменяха „престрелки“ в медиите дълго време, след което той бе изключен от партията столетница.


В разгара на скандала той намекна за „тайни на Позитано 20“ заяви, че ще отнеме много време на прокуратурата, за да ги разбере.


Източник: lupa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.