Изключително натоварен трафик на "Капитан Андреево" и "Лесово"

https://mreja.bg/skandali/izklyuchitelno-natovaren-trafik-na-kapitan-andreevo-i-lesovo/59837 Mreja.bg
Изключително натоварен трафик на "Капитан Андреево" и "Лесово"


На границата с Република Турция, на ГКПП "Капитан Андреево" и ГКПП "Лесово" трафикът е изключително интензивен на изход за товарни автомобили. Причина са ремонтни дейности на съпределните гранични пунктове.

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на вход и изход на границата с Република Гърция, на ГКПП "Кулата", информират от МВР.

На ГКПП "Илинден", както и на границата със Северна Македония движението е нормално.

До 14 октомври във връзка с извършване на ремонтно строителни дейности на ГКПП "Златарево" преминаването ще бъде затруднено.

На границата с Република Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Румъния трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Данните са събрани към 6 часа днес.

От съображения за безопасност поради ниското ниво на р. Дунав фериботната платформа, обслужваща фериботната връзка Оряхово – Бекет, от 11.09.2019 г. работи само през светлата част на денонощието – от 08:00 ч. до 22:00 ч.

От ГД „Гранична полиция“ напомнят на пътуващите:

При излизане от България на ненавършили пълнолетие лица - български граждани и такива с двойно гражданство (българско и чуждо) на граничния пункт следва да бъдат представени:

документ за пътуване – валидни български паспорт или лична карта. За децата с двойно гражданство – български документ за пътуване и чужд документ за пътуване (при наличие на такъв);оригинал на нотариално заверено писмено съгласие от отсъстващия при пътуването родител. С цел намаляване времето за проверка, родителите/придружаващите лица предварително да подготвят и представят незаверено копие на документа за съгласие, което да остане на граничния пункт след преминаване.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.