Изборите в Симитли приключиха! Единственият кандидат - досегашният Апостол Апостолов

https://mreja.bg/skandali/izborite-v-simitli-priklyuchiha-edinstveniyat-kandidat-dosegashniyat-apostol-apostolov/59622 Mreja.bg
Изборите в Симитли приключиха! Единственият кандидат - досегашният Апостол Апостолов


Изборите за кмет в община Симитли приключиха с последния срок за регистрация на участниците. Очаквано единственият кандидат е Апостол Апостолов, който ще управлява общината в следващите 4 години. Регистрацията му е направена от името на "Партия на зелените", но зад него застават всички политически сили. Апостолов ще управлява пети пореден мандат. На предишните избори през 2015 г. отново бе единствен кандидат и всички застанаха зад него.

 Единствени кандидати за кмет на кметство са и настоящите кметове на Черниче, Полена, Крупник, Полето, Брежани, Долно Осеново – Георги Стефанов, Веселин Топузов, Иванка Чакалска, Иван Манчев, Благой Стефанов, Бисер Сегменов. В изборния ден на 27-ми октомври ще се решава само съставът на новия общински съвет. Регистрирани за участие са две кандидатски листи - на ГЕРБ и "Партия на зелените".

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.