И ВМРО вади депутат за кметския стол във Велико Търново

https://mreja.bg/skandali/i-vmro-vadi-deputat-za-kmetskiya-stol-vav-veliko-tarnovo/58929 Mreja.bg
И ВМРО вади депутат за кметския стол във Велико Търново


Областният лидер на ВМРО и народен представител доц. Милен Михов ще се бори за кметското място във Велико Търново. Предложения воеводите имат и за градоначалници в общините Горна Оряховица и Златарица – съответно Кирил Кирилов и Пенчо Чанев. Всички номинации са били обсъдени и одобрени на заседание на националното ръководство на 2 септември. 

„Влизаме в кампанията със самочувствие и голяма доза спокойствие. Не следваме олимпийския принцип, че е по-важно участието, отколкото победата, а олимпийския девиз: по-бързо, по-далеч и по-силно. Няма да пестим критиките, но и няма да дамгосваме. Ще предлагаме решения за подобряване на постигнатото през последните години, което не е малко. Ще целим обединение всички и от ляво и  от дясно в името на по-доброто бъдеще на Велико Търново и общината”, заяви доц. Михов.

Той ще настоява за безплатни детски ясли и градини в Търново и подготовка на комуникационната и транспортна инфраструктура на старата столица за все по-големия брой туристи.

"Ще предлагам прагматични решения, а не заклеймяване и политическа риторика. С две думи - няма да бъда Мая Манолова във Велико Търново", каза Михов.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.