Фандъкова: За мен е важно да се чуят идеите, да се чуят решенията

https://mreja.bg/skandali/fandakova-za-men-e-vazhno-da-se-chuyat-ideite-da-se-chuyat-resheniyata/58341 Mreja.bg
Фандъкова: За мен е важно да се чуят идеите, да се чуят решенията


„За мен е важно в тази кампания да се чуят идеите, да се чуят решенията. Това винаги е било важно за мен. През последните години София се развива, тя стана динамичен град и това се дължи на работа, не на приказки”. Това заяви пред NOVA. Коментарът след новините” Йорданка Фандъкова, след като обяви кандидатурата си за четвърти мандат за кмет на София.

Тя отново подчерта, че решението й да се кандидатира не е спонтанно, а сериозно обмислено.

„За мен продължаването на работата е по-скоро отговорност за доверието, което досега получавах от хората и което позволяваше да наложим бърза скорост на промените в града. Тази скорост се приема като нещо естествено, но това не е така. Необходима е много работа, много енергия на всеки гражданин на града, за да постигнем тази промяна”, заяви още Фандъкова.

„Зная, че това, което сме направили, ще бъде отричано от нашите опоненти, че ще бъдат изтъквани пропуски, грешки. За 10 години активна работа с това темпо, няма как да няма грешки. Важното е да се анализират и да можем да продължим напред”, коментира Фандъкова. И допълни, че „залогът на тези избори се очертава сериозен”, а „отговорността е много голяма и тя изисква много добри решения и нови идеи”.

За кампанията си тя ще акцентира върху това, което предстои да се направи.

„Вече анонсирах три големи цели, за които работим. Това не са празни обещания, а конкретни ангажименти с ясен график за работа”, каза още Фандъкова.

Попитана за евентуалната кандидатура на Мая Манолова, Фандъкова каза: Първо не я е обявила официално, трябва да изчакаме и да видим какво предлага за София. Да изчакаме и решението на БСП за тяхната подкрепа. В рамките на кампанията ще коментираме”.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.