Ето го първия интериорен цвят на 2020! (ВИДЕО)

https://mreja.bg/skandali/eto-go-parviya-interioren-cvyat-na-2020-video/59091 Mreja.bg
Ето го първия интериорен цвят на 2020! (ВИДЕО)


Холандци избраха хладен пастелен нюанс на зеленото

Производителят на бои Dulux предложи цвета, който смята, че ще е най-актуален за интериори догодина. Става дума за хладен пастелен нюанс на зеленото, наречен "Спокойна зора". Той е оттенък, комбиниращ зелено, сиво и синьо.

Получен е след задълбочено проучване за потребителските настроения на специалистите от Глобалния естетически център на холандската компания AkzoNobel, която е собственик на Dulux. Според тях "Спокойна зора" най-точно отразява настроението, "което ни прави хора".

Цветът напомня утринното небе и показва стремежа ни да съхраним най-добрите си качества и през новото десетилетие. Заедно с цвета за 2020-а Dulux обяви още 4 групи декоративни бои, които отговарят на нуждите на потребителите - "Палитра на грижата", "Палитра на играта", "Палитра на значимостта" и "Палитра на творчеството". Във всяка от тях присъства и "Спокойна зора".

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.