Дончо Барбалов: Налагаме максимална санкция за първия етап на зона 4

https://mreja.bg/skandali/doncho-barbalov-nalagame-maksimalna-sankciya-za-parviya-etap-na-zona-4/57317 Mreja.bg
Дончо Барбалов: Налагаме максимална санкция за първия етап на зона 4


За първия етап от проекта за възстановяване и обновяване на Централна градска част – зона 4, е издаден акт 15. На строителя се налага максималният размер на санкцията на този етап – 185 610 лв. за недобре извършени дейности. Това каза зам.-кметът по транспорт Дончо Барбалов. Първият етап на Зона 4 включва ул. "Московска" (от ул. "Г.С. Раковски" до ул. "Дунав"), градината "Св. Кл. Охридски" , вкл. тротоар по бул. "В. Левски" до спирката на тролеите пред Художествената академия и градината "Кристал". Това съобщиха от Столична община.

За етап 2 от зона 4 е възложено препроектиране по реда на чл. 154 от ЗУТ поради промени във вертикалната планировка и водоотвеждането на територията. Етап 2 включва пространството между ул. "Раковски", ул. "Московска", пл. "В. Левски", бул. "В. Левски", бул. "Цар Освободител" , пл. "Народно събрание" и ул. "6 септември".

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.