Депутат на Киро и Асен нахлул пиян на кирка на заседание на общинския съвет в Пловдив - квестори едвам го извели от залата

https://mreja.bg/skandali/deputat-na-kiro-i-asen-nahlul-piyan-na-kirka-na-zasedanie-na-obshtinskiya-savet-v-plovdiv-kvestori-edvam-go-izveli-ot-zalata-3/55470 Mreja.bg
Депутат на Киро и Асен нахлул пиян на кирка на заседание на общинския съвет в Пловдив - квестори едвам го извели от залата

Смущаващи сцени са се разиграли тази неделя по време на заседанието на общинския съвет в Пловдив. Това разкрива в сигнал до агенция ПИК общински съветник от града, пожелал да остане анонимен.


Припомняме, че в неделя протестиращи поискаха оставката на кмета Здравко Димитров, а заседанието на общинския съвет беше прекратено за час още в началото.


Всички спорни предложения бяха отхвърлени от съветниците освен едно – за акциите на Пловдивския панаир.


Малко след повторния рестарт на заседанието на общинския съвет в залата се появил депутатът от "Продължаваме промяната" Росен Костурков.


Според общинския съветник, присъствал на заседанието, Костурков нахълтал в залата пиян на кирка и поискал да вземе думата, за да си прави евтин пиар.


"Това не първият случай, в който Росен Костурков, който е известен в града ни като Росен Трезвения, се появява тежко пиян и се опитва да атакува общинските съветници от различни политически партии с цел да се хареса на Кирчо и Кокорчо. Нещо повече, лъхащият на алкохол Костурков, след като се опита да нахлуе в залата, пробва да изземе микрофона, но в крайна сметка бе отстранен от квесторите", разказва общинският съветник в сигнала си до ПИК.


"Това не е първият случай, в който Костурков от ПП има наглостта да се появява пиян на обществени събития", добавя още той.


Източник: pik.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.