Банскалии освежиха чешми и пешеходни пътеки

https://mreja.bg/skandali/banskalii-osvezhiha-cheshmi-i-peshehodni-pateki/59255 Mreja.bg
Банскалии освежиха чешми и пешеходни пътеки


Служителите на общинската администрация в Банско, на училищата, читалището и музеите в града, се включиха в акцията за освежаване на градските пространства.

"Над 200 човека работихме на различните локации. Чешмите бяха акцентът ни тази година, като успяхме да почистим 5, които имаха нужда. Боядисахме 15 пешеходни пътеки. Количеството отпадъци, събрано в рамките на акцията, е значително по-малко от това през предходните години. Усилията ни в посока на ежедневното поддържане на чистотата в града могат да бъдат измерени точно в ден като този",каза кметът Георги Икономов.

Гражданите, които имат желание да се включат в националната кампания на bTV "“Да изчистим България заедно" днес, 14 септември вече са получили материали. Точки на активности има в градския парк на Банско и в Добринище.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.