Адвокатът на атакувания д-р Митев: Разпитват го в агенцията, оказва съдействие

https://mreja.bg/skandali/advokatat-na-atakuvaniya-d-r-mitev-razpitvat-go-v-agenciyata-okazva-sadeystvie/57400 Mreja.bg
Адвокатът на атакувания д-р Митев: Разпитват го в агенцията, оказва съдействие


"Все още д-р Георги Митев не е задържан, той е в сградата на Областната дирекция по храните и оказва пълно съдействие. Разпитват го, проверява се документацията и това вероятно ще продължи през целия ден. Нямам представа как ще се развият нещата, дали ще бъдат повдигнати обвинения и в какво, ще има ли арести", сподели пред "24 часа" юристът Петър Димитров, адвокат на д-р Митев. 

Димитров все още нямал ясна представа какви са точно подозренията на ГДБОП, но ставало дума за сигнали от две фирми срещу ръководството на бургаската агенция.

Междувременно друг бургаски юрист, който бе забелязан да влиза  и излиза от окупираната от полиция агенция, обясни пред наш репортер, че е бил извикан от служител, който се опасявал да не бъде и той обект на разследването. "След като изяснихме, че срещу моя клиент няма нищо обезпокояващо си тръгнах. Вътре не видях хора с белезници4, каза адв.Радостин Пенев.

Акцията на ГДБОП и спецпрокуратурата в бургаската агенция продължава. Началникът д-р Митев все още е вътре, а според негови близки той е с разклатено здраве.

"Мъжът ми не е арестуван, вярвам, че не е извършил нищо нередно. Но повече не искам да говоря, на работа съм", каза по телефона пред 24часа съпругата на Митев Бети Митева, която работи в Държавен фонд "Земеделие" в Бургас.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.