26-годишен моторист без книжка и негов спътник загинаха при катастрофа край село Здравец

https://mreja.bg/skandali/26-godishen-motorist-bez-knizhka-i-negov-spatnik-zaginaha-pri-katastrofa-kray-selo-zdravec/59685 Mreja.bg
26-годишен моторист без книжка и негов спътник загинаха при катастрофа край село Здравец


Водач и пътник на мотор са загинали при катастрофа край самуилското село Здравец, обл. Разград, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за пътно-транспортното произшествие е получен около 23 часа снощи на тел.112.

Мотоциклет без поставена регистрационна табела, управляван от неправоспособен 26-годишен мъж от шуменското село Гусла, при движение с несъобразена скорост на ляв завой излязъл от пътното платно и се ударил в крайпътно дърво. На място са загинали водачът и возещият се зад него пътник на 21 години, от същото село.

Загиналият водач на мотоциклета е осъждан три пъти за шофиране след употреба на алкохол, като последния път през 2017 година е излежал ефективна присъда за същото деяние. Пътникът на мотора е осъждан за шофиране на нерегистрирано МПС, уточняват от полицията в Разград.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.