Мрежа

Скандал: Кара ли полицай пиян редовно?

Местни от Монтана твърдят, че е така и никой не взима мерки

0 3 746

Катастрофа в Монтана между полицай и таксиджия отвори много въпроси. Според анонимен източник бялото БМВ, участвало в катастрофата е собственост на известен полицай. Той е на 31 години и работи в Пътна полиция.

Любопитното е, че свидетели твърдят, че той редовно си позволявал да кара пиян, като никой не предприемал мерки, а всички знаели за това.

Инцидентът, който освети този проблем се е случил в нощта между събота и неделя. На изхода на областния град бялото БМВ застига и удря отзад такси, като от удара и двете коли излизат извън пътното платно. Нанесени са сериозни материални щети и по 2-те МПС-та.

Веднага след катастрофата, шофьорът на бялото БМВ е избягал и се е укрил. При проведените действия от страна на полицията се установило, че БМВ-то в момента на удара е управлявано от жена, като кръвната й проба е отрицателна за алкохол.

Свидетели споделиха, че БМВ-то е собственост на полицай, за който твърдят, че системно шофира след употреба на алкохол. Тя смятат, че най-вероятно отново той е шофирал, но е бил под въздействие на алкохол, поради което е избягал и е накарал своя позната да признае за ПТП-то.

Хората, които желаят да останат анонимни смятат, че не може и полицаите системно да нарушават закона, при положение, че са призвани да са пример за обществото.

Очаква се официална реакция МВР по случая, като към момента няма такава.

Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 2 + 1 =