Мрежа

Ситуацията на АМ Тракия е кошмарна

В аварийната лента има множество спрели автомобили

0 1 178

Ситуацията на АМ Тракия е повече от кошмарна.

Очевидци, пътуващи в посока Бургас разкриват, че автомагистралата е била ударена от мощна буря.

Поройният дъжд ги застигнал малко след Стара Загора. Споделят, че още когато тръгнали от София видели, че времето е много нестабилно – ту превалява, ту спира. В района на Стара Загора обаче били застигнати от поройния дъжд, заради който направо не се виждал пътя.


Заради силния дъжд, който свел видимостта до минимум, в аварийната лента имало множество спрели коли.
Синоптиците от Meteo Balkans предупреждават, че кошмарът не е приключил и допълват, че нова порция мощни бури се формират между Ямбол, Елхово и Нова Загора.

В следобедните часове небето над Бургас също притъмня. Очакванията са всеки момент да завали и там като синоптиците предупреждават, че дъждът ще бъде придружен с гръмотевици.

Припомняме, че за днешния ден синоптиците обявиха жълт код за 15 области в страната за опасно време.
Предупреждението е сила за областите София град и област, Монтана, Ловеч, Враца, Габрово, Смолян, Кърджали, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Перник, Кюстендил, Пазарджик и Благоевград.

Междувременно стана ясно, че на ГКПП Кулата-Промахон в посока южната ни съседка се е заформила километрична опашка от автомобили, отбелязва Българското национално радио. Преди пункта се налага да се изчака, тъй като движението се регулира от полицията и се пропуска на колони.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 25 + = 34