Мрежа

Синът на Илон Мъск: Не искам нищо от баща ми, ставам жена!

2 29 961

Ксавие Мъск е категоричен, че иска да си смени пола!

Най-големият син на интернет магната Илон Мъск е подал документи за смяна на пола. 18-годишният Ксавие иска да стане жена и ще се подложи на всички процедури, изискващи това.

Младежът не иска да има нищо общо с баща си и иска да вземе фамилията на майка си. Не се знае причината за разрива с баща му, но се предполага, че е именно заради смяната на пола и хомосексуалната му ориентация като цяло.

Майката на Ксавие ще поеме всички разходи по множеството операции, които следват оттук нататък. Тя получи много пари след развода с Илон Мъск през 2008 г.

Бившата двойка има общо 5 деца. Ксавие има близнак на име Грифин, а след тях се раждат тризнаците Деймиън, Кай и Саксон.

Ксавие посочва, че винаги се е чувствал като жена и не желае да чака нито минута повече, за да стане такъв, какъвто е по душа. Той не поддържа връзка с баща си и твърди, че не иска парите му.

Новият собственик на Туитър от своя страна не говори никога за семейството си. Говори се, че той е много разочарован от сексуалната ориентация на децата си, защото има слухове, че не само най-големият му син се чувства като жена.

Източник: Woman.bg

2 Comments
  1. CFWasklpymDvKxue says

    eMRGwnsfxTN

  2. UwaBkVNhtqzMiK says

    jVIguaWXcOJeTdq

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 27 − 18 =