Мрежа

Шофьорка едва не „счупи“ дрегера

Полицаите я заловили да шофира с невероятните 3.96 промила

0 643

51-годишната жена, заловена от КАТ да кара след употреба на сериозно количество алкохол вече е с обвинителен акт от прокуратурата. Тя направила ПТП, при което отзовалите се полицаи я проверили и не повярвали на резултатите от дрегера, а именно 3.96 промила.

Това се е случило на 17 юли през изминалата година, като й е направено изследване на кръвта в болница, което е потвърдило предишния резултат. Шофьорката е била арестувана за  24 часа за шофиране под въздействие на алкохол от над 1.2 промила.

Прокуратурата след експертизи и разпити е внесла обвинение в съда срещу К. И.

 

Припомняме, че турски шофьор на камион беше арестуван от полицията за шофиране след употреба на алкохол и предлагане на подкуп. След контрол на граничния пункт Капитан Андреево полицаите установили, че шофьорът управлява тежкотоварния камион с 2.1 промила алкохол. Шофьорът е отказал да му бъде взета проба с кръв, като преди теста с дрегер той е предложил подкуп от 250 евро на полицаите, за да осуети проверката. Той се е движил в посока Турция.

61-годишният шофьор е задържан, като случаят е докладван на прокуратурата. Банкнотите са описани и иззети от криминалистите, като са приложени по делото.

 

Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 2 + 3 =