Мрежа

Щерката на Путин има дете от Зеленски (Подробности)

0 215

Едната дъщеря на Владимир Путин се оказа в близка връзка със Зеленски, узна Мрежа.

В случая обаче не говорим за безумен конфликт на интереси и съвременна версия на Ромео и Жулиета, а единствено и само за съвпадение на имената. Катерина Тихонова, една от големите дъщери на руския президент, има връзка с Игор Зеленски – известен артист, един от най-изтъкнатите балетисти в Русия.

Той е на 52 години и е доста по-възрастен от щерката на Путин, но голямата разлика във възрастта не е проблем за влюбените. Нещо повече, двамата май са родители на двегодишно детенце. Бърза справка на един от частните им полети показва, че на борда на самолета им са пътували те двамата и момиченцето, родено през 2017 година.

Второто име на детенцето е Игоревна, което не поставя под съмнение кой точно е баща й. Билетите и за тримата са купени не от друг, а от личния бодигард на Тихонова. Не се знае кога и как са се запознали Тихонова и Зеленски. Според архива с имейли на Кирил Шамалов най-малката дъщеря на Путин се разделя с първия си съпруг не по-късно от 2017 г. и по същото време Тихонова започва активно, понякога по няколко пъти на месец, да лети до Мюнхен, където живее балетистът.

Игор Зеленски поема Баварския държавен балет през 2016 г. и очевидно оттогава живее в Германия. Репортерите на „Шпигел“ отиват на адреса, на който е регистриран Зеленски в Мюнхен, но намират бившата му съпруга, бившата балерина от Мариинския театър Яна Серебрякова (двойката има три общи деца). Тя отказва да отговори на въпросите на журналистите.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 9 + 1 =