В 12-те зодии: Какво най-много обичат жените в мъжете?(Част 3)

https://mreja.bg/senzacionno/v-12-te-zodii-kakvo-nay-mnogo-obichat-zhenite-v-mazhetechast-3-2/77397 Mreja.bg
В 12-те зодии: Какво най-много обичат жените в мъжете?(Част 3)


Всяка жена е уникална в предпочитанията си, нагласите си и ценностите си


 Често на мъжете им е трудно да вникнат в сложните женски души.Но още по-недоловим се оказва гласът на интуицията на мъжете.Затова на първо време могат да се обърнат към този твърде генерализиран, но все пак някакъв наръчник по дванадесетте типа женска психика.


 


И преди всичко да разберат коя е зодията на любимата им:


Жената Стрелец ще откликне благосклонно на опитите ви за ухажване, ако сте волен дух, който може да ѝ разказва за далечни земи и приключения на духа.

Живейте мащабно, пълнокръвно и дръзко и тя ще ви последва. Ако нямате визия за бъдещето си поне 10 години напред,

ако нямате грандиозни мечти, които преследвате с хъс и плам, въобще не се занимавайте с нея. Истинската любов я вълнува дълбоко,

но няма да направи компромис за нещо по-малко от това. Разпознае ли храбрия ви дух - а това няма да ѝ убегне

още на първата среща - ще бъде до вас като муза и равнопоставен партньор по постижения.


 


Жената Козирог е могъща сила. Тя е въплъщение на стил, амбиция и класа. Тя ще оцени мъж с тежест в социалната йерархия,

но и в професията си. Единствено самоуверени, стабилни и реализирани ухажори биха привлекли вниманието на тази сериозна дама,

която не търпи мекушавост и неудачие. Подозрителна е към онези, които оставят всичко на съдбата, късмета или провидението.

Затова, ако искате да спечелите сърцето ѝ, изградете си желязна стратегия, започвайки с проучване на най-дребните ѝ навици. Усилията ви ще бъдат оценени и възнаградени.


 


Водолеите от нежния пол ще ви обърнат внимание, ако сте индивидуалисти със собствено мнение, социално ангажирани, широкомислещи,

глобално ориентирани личности, които ценят истинското приятелство. Тези жени ще гледат през вас и ще виждат истинската ви същност,

без да се впечатляват особено от социален статус и материални атрибути. Слабо ще се смути от конвенциални пречки, расови и културни различия.

Бъдете себе си, бъдете умни, нестандартни и искрени - това ще я спечели.


 


Нежната и чувствителна душа на Рибите ще се развълнува от всеки момък, който с лекота влиза в ролята на спасител, мъченик и жертва.

Тези дами чуват песента на сърцето и трепетите на най-съкровените ви мисли. Те ви усещат дълбоко. И лесно можете да ги заблудите,

но никога не си позволявайте да злоупотребявате с привидната им лековерност и наивност. Ще бъдете наказани от божия гняв.

Развихрете въображението си и ще ги спечелите с изящните средства на изкуството, киното и... виното.

Създайте атмосфера на неземна романтика и магичност и ще си спечелите най-вярната любима, която и рана ще превърже,

и чело ще погали, и сладка нега след страстна нощ ще остави, пише  edna.bg


 


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.