Уредите за здравословно готвене на Philips от Техномаркет са твоите най-верни помощници

https://mreja.bg/senzacionno/uredite-za-zdravoslovno-gotvene-na-philips-ot-tehnomarket-sa-tvoite-nay-verni-pomoshtnici-3/142489 Mreja.bg
Уредите за здравословно готвене на Philips от Техномаркет са твоите най-верни помощници

Ако искаш да спестиш време и усилия в кухнята, но не за сметка на вкуса на ястията, Уредите за здравословно готвене на Philips са твоите най-верни помощници - наслаждаваш се на всяка хапка и запазваш повече време за себе си! 

 

Мултикукърът на Philips HD2151/40 е истински подарък за всяка домакиня, особено че идва на цена от 319 лв. само в актуалната брошура на веригата. Този многофункционален уред за готвене под налягане разполага с 35 предварително зададени програми, технология за бързо освобождаване на налягането, 18 защитни системи за безопасност, до 12 часа поддържане на топлината и функция отложен старт.

Уредът за здравословно готвене PHILIPS NA230/00 се предлага за сензационните 189 лв. в Техномаркет и е снабден с технология Rapid Air, цифров сензорен екран, температурен регулатор от 60 до 200 градуса, таймер до 60 минути, а кошницата StarPlate се почиства в съдомиялната машина! Той има функция за готвене с предварителни настройки, перфектен е за пържене, изпичане, гриловане, печене и stir fry, както и за сотиране, готвене на замразени продукти и притопляне. С него домакините могат още да размразяват, дехидратират, препичат и да поддържат топлина.

 

Вземи сега от Техномаркет на супер цени и на изплащане с 0% лихва.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.