Тони Щилиянова с първа награда от Министерството на туризма

https://mreja.bg/senzacionno/toni-shtiliyanova-s-parva-nagrada-ot-ministerstvoto-na-turizma-2/72984 Mreja.bg
Тони Щилиянова с първа награда от Министерството на туризма


Кореспондентката ни в Бургас Тони Щилиянова спечели първо място в категория „Печатни медии“ в конкурса „Годишни награди в туризма 2019“ на Министерството на туризма. Вотът бе онлайн, за него се състезаваха петима автори от вестниците "Сега", "Труд", "24 часа", "Телеграф" и "Монитор".

Резултатите бяха публикувани в събота на сайта на Министерството на туризма. С над 45,23% от вота на публиката Тони Щилиянова със статията „На море в България -там където Балканът влиза във водата".

"Много съм щастлива. Радвам се, че в. "24 часа" спечели тази престижна награда. Това, което най-много ме впечатли, е как толкова много хора се обединиха около каузата да победи нашето прекрасно Черноморие. Благодаря на всички колеги и приятели, които ни подкрепиха", сподели Тони Щилиянова.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.