Кола помля група деца извън британско училище, убито е 12-годишно момче

https://mreja.bg/senzacionno/kola-pomlya-grupa-deca-izvan-britansko-uchilishte-ubito-e-12-godishno-momche-2/72425 Mreja.bg
Кола помля група деца извън британско училище, убито е 12-годишно момче


Британската полиция започна разследване на убийство в понеделник, след като 12-годишно момче загина, а други пети бяха ранени, когато автомобил удари група от хора извън училище в Южна Англия, предаде Ройтерс, цитирана от БНР. 

Полицията заяви, че са били повикани, за да съобщят, че редица пешеходци са пострадали след инцидента, в който е участвал сребърен Ford Ka.

12-годишното момче е било откарано в болница, където обаче е починало. 53-годишна жена и четири други деца - три момчета, две от които на 15 и 13 години и момиче на 16 години, също бяха ранени, но не се смята, че нараняванията им са животозастрашаващи.

Предполага се, че всички деца са ученици в училището, пред което стана инцидента, съобщиха от полицията.

"Това беше наистина шокиращ инцидент и изказвам най-дълбоките си съчувствия за всички замесени", каза главният инспектор детектив Роб Кирби.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.