INSA OIL вече и на АМ "Тракия” – петролната компания откри два нови обекта

Те са като оазис на магистралата, споделят от компанията

https://mreja.bg/senzacionno/insa-oil-veche-i-na-am-trakiya-petrolnata-kompaniya-otkri-dva-novi-obekta-2/144396 Mreja.bg
INSA OIL вече и на АМ "Тракия” – петролната компания откри два нови обекта

Те са като оазис на магистралата, споделят от компанията

Веригата бензиностанции INSA OIL откриха два нови обекта. Те се намират на 85 км на магистрала „Тракия“, в двете посоки на движението. Отличават с модерен дизайн и удобства, които ще направят пътуването на посетителите им леко и безопасно. 

Двата нови обекта бяха открити с елегантно събитие, на което присъстваха официални гости, партньори и приятели на семейството на INSA OIL.

„Ако се доверят на INSA OIL, шофьорите по най-натоварения път в България могат да разчитат на идеалното съчетание: качествени горива, луксозна обстановка и усмихнат екип“, споделиха от петролната компания.

До края на месец октомври продължава и новата игра в INSA OIL. За всеки 10 литра заредено гориво, се получават точки, които дават възможност на всеки пътешественик, да се сдобие с пътни пособия от висок клас на преференциални цени.

Отбийте се в новите бензиностанции на INSA OIL и ще се убедите, че качественото презареждане ще направи пътуването Ви още по-приятно, уверяват от компанията.

Източник: trafficnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.