Достойният Петър заслужава и орден за храброст

https://mreja.bg/senzacionno/dostoyniyat-petar-zasluzhava-i-orden-za-hrabrost/72575 Mreja.bg
Достойният Петър заслужава и орден за храброст


Достойният Петър, който в рамките на 10 дни два пъти проявява извънредна храброст в полза на другите - “24 часа" вече го номинира за наградата “Достоен българин”, а общината в Лесичово също му връчи някаква местна награда. Но си мислим, че такова мъжество в полза на обществото е повече от необичайно и заслужава някаква още по-престижна награда.

Затова нека министър Каракачанов направи необходимото, за да бъде удостоен с воинския орден за храброст. Слава богу, напоследък не се е налагало да бъде връчван, но този човек заслужава, и то именно за храброст, а не някакъв орден “Стара планина”, който се дава на всякакви персони, навършили пенсионна възраст. Така Каракачанов ще остане в историята, като човекът издействал вероятно първия орден за храброст на представител на ромите. А те наистина са важна част от българския народ и достойните им прояви трябва да бъдат оценявани по достойнство. Защото не може само да ги корим, че нападат бабички и крадат ток. Просто лоши етноси няма - има лоши и добри личности.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.