Дъщеря на Джоли и Пит стана момче: Викайте ми Джон

https://mreja.bg/senzacionno/dashterya-na-dzholi-i-pit-stana-momche-vikayte-mi-dzhon-2/72564 Mreja.bg
Дъщеря на Джоли и Пит стана момче: Викайте ми Джон


Родната дъщерята на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит - Шайло Нувел, наскоро навърши 13 години, и прибягна до хормонозаместителна терапия за промяна на пола. Това публикуват медиите.

Също така дъщерята моли родителите си да я наричат Джон.

Мари Клер потвърди, че дъщерята на звездите Шайло Нувел е започнала да приема хормония, за да стане от мъжки пол. Според източника на информацията тя е осъзнала, че иска да е момче, когато е била още на три годинки - и родителите са я подкрепяли в решението й. Сега обаче дъщерята направи още една крачка напред, за да изпълни намеренията си, а именно с хормонална терапия, коментира Газета Ру.

По-рано 55-годишният баща Брад Пит беше заявил, че Шило изисква от близките си наоколо да я наричат Джон.

- Той просто иска да се казва Джон. Йоан или Петър. Понякога казвам: „Ши, искаш ли портокалов сок?“ - „Джон. Аз съм Джон - казва ми той - раказва актьорът.

От своя страна Анджелина Джоли подчертава, че още в ранното развитие на детето й били очевидни предпочитанията към другия пол. "Той обича костюми, да носи панталони, вратовръзки и яке. Обича да се облича както момчетата. Дори трябваше да му подстрижа косата. Наистина обича мъжките неща. Брад и аз не планираме да го инструктираме как трябва да действа или как трябва да се чувства. Нека той намери своето място."

Както отбелязва ForumDaily, Шайло приема хормони от повече години, а по-нататък иска да направи операция за смяна на пола.

Според източник, близък до обкръжението на детето, Джоли и Пит, „Шило никога не се е чувствал като момиче, поради което на 12-годишна възраст, с подкрепата на родителите си, тя започва да приема хормонални лекарства, за да промени собствения си външен вид в съответствие с половата си идентичност“.

Миналото лято в медиите се появиха слухове, че Шайло, уморена от вниманието на феновете на звездната си майка, ще се премести да живее при баща си. „Къщата им е като зона на бедствията и Шайло вече не може да издържи. Тя постави Анджелина пред факта, че се мести и не поиска разрешението на майка си. Разбира се, постъпката на Шайло ще съкруши Анджи, защото тя се нуждае от децата“, каза приятел на звездата, пожелал анонимност.

Пит се зарадвал на решението на щерка си. Освен това източникът заяви, че след Шайло, и другите им деца, които били „уморени от поведението на майка си“, могат да напуснат Джоли.

"Разбира се Брад ликува, но странното е, че и другите деца могат да последват примера на Шайло. Те са уморени от поведението на майка си. Така че до края на лятото Брад може напълно да поеме грижите по децата, цитира думите на източника NW. „Никой няма да се изненада, ако Брад живее в къща с шест деца в края на лятото.“

Впрочем после подадената информация е била опровергана.

Романсът между Пит и Джоли започна на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит“, там те изиграха главните роли, въпреки факта, че актьорът тогава беше женен за звездата от „Приятели“ Дженифър Анистън.

Дълго време двойката не афишираше връзката си, истината лъсна едва през 2006 г., когато Джоли потвърди, че е бременна от Пит. Заедно артистите имат общо шест деца (три от тях бяха осиновени), останаха заедно повече от десет години, след което през септември 2016 г. Джоли подаде молба за развод.

Първоначално актрисата очакваше да получи пълно попечителство над децата им: след раздяла със съпруга си тя искаше той да прекара възможно най-малко време с тях. За да постигне тази цел, Джоли, освен всичко друго, обвини Пит в домашно насилие, разказвайки пред съда за кавга между бащата и сина им Мадокс, станала на борда на частен самолет.  По думите на Анджелина Пит тогава се намирал в алкохолно опиянение и е нападнал сина им, защото се е намесил в спор между родителите му. По-късно обаче ФБР не успя да докаже истинността на това твърдение.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.