Ампутираха пениса на патока-маниак Дейв

https://mreja.bg/senzacionno/amputiraha-penisa-na-patoka-maniak-deyv/72752 Mreja.bg
Ампутираха пениса на патока-маниак
Дейв


Ветеринари бяха принудени да ампутират пениса на патока-маниак Дейв, който го наранил, след като правел секс по 10 пъти на ден, пише в. "Метро", цитиран от БТА.

Пернатото било собственост на Джош Уотсън от град Торки в графство Девън. Птицата непрекъснато се сношавала с любимите си дружки Дора, Фреда и Едит. Но поради прекомерната сексуална активност на Дейв, неговият атрибут се наранил, а след това се инфектирал.

Ветеринарите препоръчали на собственика му да започне лечение на патока с болкоуспокояващи и антибиотици при всекидневно измиване на пениса.

Но това не помогнало и Дейв е трябвало да бъде ампутиран, като от мъжкото му достойнство останало само 1 сантиметър, пише вестникът.

Изданието изтъква, че Дейв, който е отглеждан от стопаните и трите си дружки като домашен любимец, е от малкото пернати, кастрирани заради любов.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.