15 идеи за стая на тийнейджъра

https://mreja.bg/senzacionno/15-idei-za-staya-na-tiyneydzhara/72521 Mreja.bg
15 идеи за стая на тийнейджъра


Възрастта между 13 и 17 е времето на бунтарство и капризи, в което вкусовете на подрастващите рязко се променят, а нуждата от собствено пространство е крещяща. Затова е особено важно стаята на тийнейджъра да е с интериор, който ще отговаря на новите му потребностr.

Най-разумно е да оставите момчето само да избере цветовете, но ако все пак имате шанс да участвате в избора, няма да сгрешите, ако заложите на по-тъмна гама. Добре е да предвидите кът - ниша или стена, където да може да закачва любимите си постери, снимки, илюстрации.

Обичайно тийнейджърът е по-разпилян и поддържането на ред не е сред приоритетите му. Затова от практическа гледна точка е по-добре да преобладават закритите шкафове, а откритите рафтове да са само за излагане на любими предмети, а защо не и различни видове награди - за спортни постижения, от училище и др.Стилът на момчешката стая най-често се доближава до лофт, включително чрез детайли, като метални елементи, принтове с модерни надписи, лампи с индустриално излъчване. Мебелите трябва да са с изчистени линии и без орнаменти.

Ако пространството позволява, може да предложите на тийнейджъра двуетажно легло. С него той ще има избор едновременно къде да спи и къде просто да си почива, а защо не и да разменя мястото на двете функции. Едно от най-важните неща все пак си остава правилният избор на мястото за учене - то трябва да е достатъчно светло и функционално. Предлагаме ви 15 идеи, които може да ви вдъхновят за следващия ви проект.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.