Мрежа

Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври, 2022 г. – от Овен до Дева

Вижте какво вещаят звездите за седмицата

1 18 726

Овен

През седмицата от 26 септември до 2 октомври насочете вниманието си към разрешаване на битови проблеми в дома и започнете подготовка за есенно-зимния сезон. Може да се ангажирате с ремонт или с някакви подобрения. Не е изключено те да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Могат да възникнат и други усложнения, които да се отразят на настроението ви. Използвайте тази седмица за разрешаване на семейните си проблеми, дори те да са свързани с противопоставяния между поколенията, конфликти свързани с наследство и др.

Телец

През седмицата от 26 септември до 2 октомври избягвайте да вземате прибързани решения, следвайки единствено собствените си емоции или под влияние думите на някой около вас. Внимателни бъдете когато давате или получавате обещания. Не си създавайте сами проблеми, усложнения или, недай си Боже, врагове. През тази седмица внимание ще изискат ваши лични или семейни отношения, в които ще възникнат недоразумения или неразбирателства предимно от битов или финансов характер. Ще възникнат неприятности или други неочаквани ситуации с приятели, които ще ви изненадат с тяхната реакция или решение.

Близнаци

През седмицата от 26 септември до 2 октомври ще преживеете много емоционално важни събития в живота на близки хора, предимно такива, които живеят на някакво разстояние от вас. Възможно е тази седмица да присъствате на събиране по приятен повод: рожден ден, имен ден, юбилей, годеж, сватба и др. Използвайте максимално тази седмица за успешно приключване на важни ангажименти свързани с дома и семейството, преди есента да почука на вратата ви. Седмицата ще бъде много благоприятна при реализацията на вашите задачи.

Рак

Седмицата от 26 септември до 2 октомври определено ще запомните с едно важно събитие или решение, което неочаквано ще ви се наложи да направите. Може би за събитията от тази седмица, по-късно ще разказвате на своите роднини или приятели, като нещо важно през което сте преминали с много емоции и вълнение. Тази седмица от вас ще се изиска да направите паралел между нужното и ненужното за вас в личния ви живот, любовта или в работата ви. Това ще бъде бкагоприятно време за откровени разговори с хора, с които работите заедно или с хора от семейството ви. Тази седмица ще отвори за вас един нов шанс за развитие, с по-големи възможности да покажете своите способности и познания.

Лъв

През седмицата от 26 септември до 2 октомври ще бъде важно да живеете и да работите спокойно, без излишно напрежение или безпокойство за развитието на ваши планове или други очаквани събития през тези седем дни. Разбира се, това не означава, че трябва да се отнасяте небрежно към ежедневните си и професионални задачи.

През седмицата роднина или приятел ще ви изненада с един сериозен разговор. Може да се окажете неподготвени за това, което те ще споделят с вас. Това ще бъде седмица, в кято ще трябва да внимавате за какво давате съгласието си или какво обещавате.

Дева

През седмицата от 26 септември до 2 октомври ще ви се наложи да създавате хармония и разбирателство в отношенията между хора, които имат проблематични отношения. Това може да бъдат собствените ви деца, родители, брат или сестра и други роднини или приятели. През тази седмица мнозина ще се зарадват на добри доходи от работа, по-добри продажби или повече клиенти и др. Клиент, ръководител или бизнес партньор ще ви помогне за един успех или ще имате финансова изгода от действията си заедно, в екип.

Тази седмица може да се запомни с получаване на пари от заплата, от приключен бизнес ангажимент или от банкова институция.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

1 Comment
  1. […] Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 32 − 23 =