Мрежа

Седмичен хороскоп аз 26 септември – 2 октомври, 2022 г. – от Везни до Риби

Вижте какво вещаят звездите за седмицата

1 18 940

Везни

През седмицата от 26 септември до 2 октомври ще преживеете неочаквана ситуация свързана с момиче или с жена от кръга ви роднини или познати. Това може да има връзка с един много неприятен конфликт или с премеждие в нейния личен живот. През тази седмица има вероятност за пътуване, което ще има някаква връзка с хора, които познавате.

През седмицата се постарайте да контролирате разходите си и избягвайте импулсивното харчене на пари. През тези седем дни ще ви развълнува новина или документ, които ще получите от човек, който живее наблизо до вас. Възможни са малки парични постъпления, които много бързо ще бъдат изразходвани за различни плащания или задължения.

Скорпион

Седмицата от 26 септември до 2 октомври може да се окаже изпълнена с неочаквани събития в работата или в бизнес делата ви. Събитията, които ще ви изненадат ще са свързани предимно с хора от друго населено място или държава. Бъдете разумни и по-малко емоционални в отношенията си с хора от семейството си, те едва ли ще ви изненадат с нещо, което вече не сте преживяли.

През седмицата ще имате различни финансови отношения с хора извън дома си. Те могат да ви натоварят по някакъв начин, но разултатите ше са важни за вас. През седмицата ще имате съновидение свързано с човек от Отвъдното. Така вероятно ще получите правилен съвет или светлина по важен за вас казус. През седмицата ще имате парични постъпления, но и ще възникнат някакви усложнения свързани с пари. Тази седмица ще ви изненада събитие, свързано с млад човек.

Стрелец

През седмицата от 26 септември до 2 октомври насочете вниманието си към разрешаване на битови проблеми в дома и започнете подготовка за есенно-зимния сезон. Може да се ангажирате с ремонт или с някакви подобрения. Не е изключено те да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Могат да възникнат и други усложнения, които да се отразят на настроението ви.

Използвайте тази седмица за разрешаване на семейните си проблеми, дори те да са свързани с противопоставяния между поколенията, конфликти свързани с наследство и др.

Вашият Дух трябва да бъде на висота, от която не бива да слизате! Нали това е вашата мисия на земята, да растете, а не да се принизявате? През тази седмица може да съберете кураж за някои смели решения, но много бързо след това ще се почувствате несигурни или объркани. Решенията ви са правилни, но трудни.

Козирог

През седмицата от 26 септември до 2 октомври се ангажирайте сериозно с изпълнението на обещания или вече започнати задачи. Седмицата вещае раждане на бебе или новини свързани с бъдещо майчинство. През тази седмица ще получите много и най-разнообразна информация в дома си, за хора които познавате, или които са част от семейството ви. Динамиката, която подобни събития носят със себе си ще ви направи емоционални и чувствителни. Мнозина ще се ангажират с документ, който ще бъде важен за семейните ви дела.

Не е изключена появата на нов човек в семейството или в кръга ви от съседи, колеги. Изненадите тази седмица ще са свързани по някакъв начин с пътуване или с хора, които живеят в друг град или държава.

Водолей

През седмицата от 26 септември до 2 октомври по-голямо внимание ще изискат вашите парични дела: разходи, плащания, покупки, задължения и др. Бъдете много предпазливи с разходите си, със съхранението на банковите си карти и личния си портфейл на обществено място. Избягвайте влагане на пари в рискови инвестиции или в различни начини за бързо забогатяване.

През седмицата очакванията ви свързани с пътуване могат да претърпят промени, което ще внесе стрес и напрежение в ежедневието ви. Възможно е да ви разстрои неприятна новина свързана с човек, който живее или работи в друго населено място. През седмицата мнозина ще имат повод да празнуват успех или личен празник на приятел или роднина.

Риби

Седмицата от 26 септември до 2 октомври ще ви предложи интересни преживявания, които ще успеят да ви създадат моменти на изненада. Вероятно те ще касаят вашия личен живот, личните ви стремежи и желания. Мнозина ще се зарадват през тази седмица на специално събитие или новина в дома си. През тези седем дни ще имате възможност да реализирате свои очаквания за семейството си, в повечето случаи благодарение на доброто планиране и на помощта, която ще получите от роднини, приятели и други хора.

През седмицата ще проведете разговор с роднина, който ще определи ваше решение.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

1 Comment
  1. […] Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 5