Мрежа

Седмичен хороскоп за 25-31 юли – от Овен до Дева

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа, публикуван в bg.axisastrology.com

0 77 683

ОВЕН (21 март – 20 април)

Често се чувствате прекалено емоционални по това време на годината, главно защото Слънцето играе много предизвикателна роля. Като помните, че малкото учене е опасно нещо, би било глупаво да се тревожите за потенциалните си клиенти въз основа на фалшива информация. Ако имате някакви съмнения по лични въпроси, намалете темпото и си дайте достатъчно време за размисъл.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Понякога просто трябва да приемете, че животът е мистериозен. Наистина е странно, но вярно, че изглежда, че по-младите роднини имат пръст на пулса и могат да забележат истината много по-добре от всеки възрастен. Слушайте всички тези незрели твърдения и избягвайте склонността да се смеете, защото те може да съдържат ядро ​​на истината, което ще ви донесе много добро.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)

Вие сте известни с това, че знаете точно какво се случва. Въпреки това, нормалното ви запознаване с фактите се преобърна тази седмица, въпреки че бихте могли да сте много по-убедени от обикновено, че знаете точно за какво говорите. Може обаче всичко да е само пожелателно мислене! На въпросите за пари ще бъде отговорено в рамките на следващите три седмици.

 

РАК (22 юни – 23 юли)

Възползвайте се от стимулиращата планетарна подредба, за да нарушите обичайната си рутина и да опитате нещо различно. Може също да има някои сериозни решения, които трябва да бъдат взети и да се завързват хлабави краища, особено ако все още сте на етап планиране. Добрата новина е, че семейната цел най-накрая е в обсега ви. Отпуснете се и се насладете!

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Всичко е промяна в небесните сфери. Луната преминава през интимни области на вашата диаграма, така че преди да изтече месецът, ще имате много по-добра представа за това накъде се насочват текущите лични схеми. Ще бъдете в центъра на високопродуктивни, иновативни промени по време на работа и ще трябва да сте на топката.

 

ДЕВА (24 август – 23 септември)

Едно от вашите умения е способността ви да правите правилното нещо на точното място в точния момент. Всеки път в живота ви носи своята подходяща стратегия и точно сега най-добрият ви план е да овладеете моралната висота. Това не означава да бъдете помпозни или да проповядвате това, което вярвате, че е истината на по-малките смъртни, а да давате пример с поведението си.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 85 + = 92