Мрежа

Седмичен хороскоп за 22-28 август, от Везни до Риби

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа, публикуван в Actualno.com

1 39 270

Везни

През тази седмица не закъснявайте с реализирането на идеите ви. Отваря се шанс да бъдете забелязани и оценени високо. Помислете добре преди да се включите в ново начинание. Първо довършете текущите си задачи. През почивните дни отделете повече време за себе си.

Скорпион

През тази седмица не си правете излишни илюзии. Дайте си сметка с какво точно разполагате и преценете добре ресурсите си. Връзката ви може да бъде подложена на изпитание. Намерете в себе си сили да възродите отношенията си. Със сигурност ще се надскочите.

Стрелец

През тази седмица не си позволявайте прекалено съмнения в себе си. Способни сте да постигнете всичко, което сте си поставили за цел. Най-добре е да изпълнявате задачите си сами. Не се подлагайте на строги диети. Пазете здравето си.

Козирог

През тази седмица наблегнете повече на забавленията. Сега е моментът да се видите с всичките си приятели, които са ви липсвали дълго време. Може да направите и общо пътуване заедно. Все пак внимавайте с алкохола. Бъдете отговорни шофьори.

Водолей

През тази седмица ще добиете нов опит и умения. Някои от нещата може да ви уплашат, но със сигурност ще се справите и че има с какво да се гордеете. Не допускайте никакво съмнение в способностите ви. Знайте цената на труда ви.

Риби

През тази седмица ви предстоят някои промени. Ще ви е трудно да планирате стъпките си е близко бъдеще, но не губете надежда. Сега е много важно да си представяте положителния развой на нещата. Разнообразявайте деня си с дълги разходки, откривайте нови посоки.
Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

1 Comment
  1. […] Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 46 − = 42